Протягом чотирьох днів у Львові працюватимуть мобільні пункти вакцинації

У Львові праюватимуть мобільні пункти вакцинації

Щеплення робитимуть від усіх небезпечних недуг

Цього тижня у Львові працюватимуть мобільні пункти вакцинації. Діятимуть вони в рамках Всесвітнього тижня імунізації, повідомила 23 квітня пресслужба Львівської міськради.

У цих пунктах можна буде швидко та у зручний для себе час зробити щеплення. Вакцинуватись можна від усіх захворювань, що входять до календаря профілактичних щеплень, а також від COVID-19.

Де працюватимуть мобільні пункти вакцинації:

– 25 квітня: з 10:00 до 14:00 у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (головний вхід з вулиці Вітовського).

– 25 – 28 квітня: з 11:00 до 17:00 у Центрі Довженка (проспект Червоної Калини, 81).

На сьогодні вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій. Бо саме вакцина “вчить” імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Люди продовжують мігрувати в межах країни та поза її межами, а це постійні скупчення, плюс стреси й хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці. Дуже просимо подбати про своє здоров’я та зробити планові щеплення, яких не зробили раніше”, — наголосили в міському управлінні охорони здоров’я. 

До слова, в Україні Національний календар профілактичних щеплень передбачає імунізацію проти 10 захворювань: туберкульозу, гепатиту В, кору, епідемічного паротиту (свинки), краснухи, дифтерії, правця, кашлюка, поліомієліту та хіб-інфекції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності