Намагався вкрасти гроші з банкомата: поліція затримала 38-річного львів’янина

Затримано 38-річного львів’янина за крадіжку грошей з банкомата

Зловмисник намагався зламати банкомат. Поліція вистежила крадія з допомогою камер спостереження

У Львові 38-річний місцевий мешканець намагався викрасти гроші з банкомата.Чоловік його зламав, але витягти готівку не зміг. Зловмисника затримали правоохоронці завдяки камерам відеоспостереження повідомили у середу, 10 квітня, у поліції Львівської області.

Зловмисник намагався зламати банкомат

Як йдеться в повідомленні, уночі 9 квітня 38-річний крадій намагався зламати один із банкоматів у Львові. Його помітив перехожий та зателефонував у поліцію.

“Вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, правоохоронці встановили місце знаходження втікача та затримали його. Речові докази причетності до скоєння злочину у нього вилучені,” — зазначили у поліції.

Правоохоронці встановили, що затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності. Йому оголосили про підозру у замаху на крадіжку. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у середу, 10 квітня, на Самбірщині правоохоронці затримали двох наркоторговців, котрі збували “субутекс” місцевим мешканцям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності