У Львові урочисто погасили марку українсько-азербайджанської дружби

У Львові погасили марку, присвячену дружбі України та Азербайджану

Поштова марка належить до серії “Сильні разом”, яка присвячена країнам, які допомагають Україні під час війни. Тираж марки лише тисяча примірників

У Львові у четвер, 4 квітня, урочисто погасили поштову марку, на честь дружби України та Азербайджану. Вона належить до серії “Сильні разом”, яка присвячена країнам, які допомагають в період війни.

Тираж марки всього тисяча примірників

У церемонії погашення марки брали участь директор з розвитку бізнесу західного регіону АТ “Укрпошта” Євгеній Савчук, генеральний директор групи компаній “Західнадрасервіс” Степан Козицький, громадський діяч Юрій Котик та, зокрема, посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв.

“Для нас велика честь брати участь в погашенні цієї марки, яка є символом традиційно важливої дружби між Україною і Азербайджаном, а в цьому випадку — між Львовом і Азербайджаном,” — прокоментував Сеймур Мардалієв.

Як зазначив Степан Козицький, марка стане символом співпраці двох країн: “Для мене велика честь погасити цю марку із послом Азербайджану. Це допоможе нам зміцнити дружні зв’язки. Марка символізує майбутню співпрацю України і Азербайджану як і в бізнесовій галузі, і в культурній і, можливо, у військовій,” — прокоментував Степан Козицький.

Тираж марки — лише тисяча примірників. Її використовуватимуть як подарунки та подяки партнерам України, зазначив директор з розвитку бізнесу західного регіону АТ “Укрпошта”.

“Ця марка присвячена дружбі України і Азербайджану, як країни яка підставляє плече допомагає нам не тільки фінансами, а й гуманітарними заходами,” — розповів Євгеній Савчук.

Нагадаємо, нещодавно Укрпошта випустила нову марку присвячену місту-герою Охтирці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності