Львівобленерго знеструмило комерційні приміщення в ЖК “Парус Парк”

ЖК "Парус Парк" частково відімкнули від електроенергії

Раніше енергетична компанія попереджала про відключення всього житлового комплексу

У вівторок, 2 квітня, ПрАТ “Львівобленерго” відключило від енергопостачання усі нежитлові приміщення в житловому комплексі “Парус Парк” на вул. Кульпарківській, 64 а. Натомість житлова частина будинку забезпечена електроенергією. Про це 2 квітня повідомили на сторінці “Львівобленерго” у Facebook.

Комерційні споживачі платили за тарифом для населення

Причиною відімкнення комерційних приміщень від електропостачання стало незаконне використання тарифів для населення, замість тарифів для комерційних приміщень. Ще в кінці лютого працівники “Львівобленерго” оглянули будинок і зобовʼязали управлінську компанію “Зразковий парус”, яка обслуговує ЖК перепідписати договір з енергопостачальною компанією та перейти на комерційний тариф. “Зразковий парус” у вказаний термін цього не зробив.

Для відновлення подачі електроенергії до нежитлових (комерційних) приміщень споживачу (управлінська компанія «Зразковий парус») необхідно організувати комерційний облік споживання електроенергії на непобутові потреби та укласти відповідні договори” — йдеться у повідомленні “Львівобленерго”

Нагадаємо, 1 квітня Львівобленерго попередило, що відімкне ЖК “Парус Парк” від енергопостачання. Тоді про відключення тільки комерційних приміщень не повідомляли.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності