• Головна
  • Новини Львова
  • Новостворена фірма збудує у центрі Львова будинок та прокладе вулицю поруч із Замарстинівською

Новостворена фірма збудує у центрі Львова будинок та прокладе вулицю поруч із Замарстинівською

візуалізація нового будинку

Забудовник обіцяє за власні кошти збудувати нову вулицю для проїзду між вул. Ткацькою до вул. Дашкевича

У Львові на вул. Ткацькій, 21а дозволили збудувати новий житловий будинок з двоповерховим підземним паркінгом. Про це, у п’ятницю, 29 березня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Йдеться про квартал, який вже будують на території вулиць Дашкевича — Ткацької. Згідно з документами, тут дозволили добудувати ще один 6-поверховий житловий будинок, в якому передбачили 43 квартири та 45 паркомісць. На першому поверсі планують розмістити комерційні приміщення.

"Раніше було сформовано забудову вул. Джерельна – Ткацька – Замарстинівська, це багатофункційна забудова. В цій тильній частині більше житлова забудова, хоча з комерційними приміщеннями в межах першого поверху. Також сформовано дворівневий паркінг, як по об’єкту, на який вже раніше видали містобудівні умови та обмеження, так і на цей, що зараз розглядається”, — пояснив Антон Коломєйцев.

Забудовник зобов'язався побудувати нову вулицю

Також, за його словами, забудовник надіслав гарантійний лист про те, що в межах цього району збудує нову вулицю для коротшого сполучення між вул. Ткацькою і вул. Дашкевича. Прокладатиме цю вулицю компанія за власні кошти, як інвестиційний внесок покращення інфраструктури.

Дозвіл на будівництво отримало ТОВ "Річ Девелопмент Груп 2". За даними аналітичної системи YouControl, будівельну компанію заснували у Львові пів року тому. Її власником є мешканець села Лисиничі Євген Бачинський, а серед засновників Олександр Сокотун та Борис Стадник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності