Майже 30 вулиць у центрі Львова залишалися без світла

Майже три десятки вулиць у центрі Львова залишилися без світла

Електроенергію в центрі міста повернули о 18:35

У понеділок, 25 березня, в будинках на 27 вулицях в центрі Львова вимкнули електроенергію. Також без світла залишилися деякі будинки у Франківському районі міста. Відключення пов’язане аварією, повідомили журналістам LVIV.MEDIA у пресслужбі Львівобленерго.

Коли ввімкнуть електроенергію

У центрі Львова електроенергію вимкнули близько 16:33. У Львівобленерго повідомили, що відключення не є плановим, і спричинене з аварійною ситуацією. При цьому аварія ніяк не пов’язана з ракетними обстрілами. Також працівники Львівобленерго зазначили, що спеціалісти уже ліквідовують наслідки аварії, та незабаром електроенергію повернуть.

Повністю відновити подачу електроенергії на всіх вулицях у центрі міста в Львівобленерго обіцяють до 19:00. Натомість у Франківському районі, де близько 13:00 в будинках на семи вулицях вимкнули світло, повернути електрику мають до 22:00.

Оновлено: електропостачання у центрі Львова відновили о 18:35

Нагадаємо, у ніч на п’ятницю, 22 березня, внаслідок російської атаки майже мільйон українців залишився без електропостачання.

Також у Дніпропетровській області внаслідок ракетного обстрілу в ніч на 22 березня без світла залишилися низка шахт — під землею застрягли понад тисяча гірників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності