Вночі у Реберні під Арсеналом у центрі Львова спалахнула пожежа

Вночі у Реберні під Арсеналом у центрі Львова спалахнула пожежа

Відвідувачі та працівники закладу не постраждали

У п’ятницю, близько 21:30 виникла пожежа у приміщенні Реберні під Арсеналом, що знаходиться у центрі Львова. Пожежники вже ліквідували займання, постраждалих немає, повідомив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

На сторінці Реберні у Facebook повідомили, що пожежа виникла саме у їхньому ресторані, попередньо – внаслідок короткого замикання.

“Сьогодні в нашій Реберні під Арсеналом у Львові сталось загоряння в системі вентиляції. Попередньо – внаслідок короткого замикання. Миттєво прибули пожежники, ми вчасно евакуювали гостей Реберні. Ми дякуємо нашим екстреним службам і нашим працівникам за швидке реагування і роботу, а відвідувачам – за те, що з розумінням поставились до евакуації”, — повідомили у ресторані.

Відомо, що реберня знаходиться у підвалі памʼятки архітектури «Львівський арсенал». За словами директора Романа Чмелика, цінний музейний фонд Львівського арсеналу перемістили у сховища на ще початку повномасштабного вторгнення.

У реберні зазначили, що внаслідок займання відвідувачі чи працівники закладу не постраждали. У приміщенні музею було задимлення, однак експонати чи будівля через пожежу не пошкоджені. У ДСНС повідомили, що в будівлі реберні палахнула сажа у комині. Вогонь знищив електропроводку та пошкодив вентиляційний короб.

Нагадаємо, у грудні у львівському ресторані «Гопак» спалахнула велика пожежа. Займання виникло у прибудові до ресторану.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності