• Головна
  • Новини Львова
  • “Туалет без дверей та різкий запах”: заступник міністра обурився станом укриття в одній із львівських шкіл

“Туалет без дверей та різкий запах”: заступник міністра обурився станом укриття в одній із львівських шкіл

“Туалет без дверей та різкий запах”: заступник міністра обурився станом укриття в одній із львівських шкіл

Водночас у Львівській міськраді такі закиди назвали абсурдними

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко у четвер, 21 грудня, під час робочої поїздки на Львівщину перевірив укриття, зокрема і шкільні. Посадовець повідомив, що в одній зі шкіл у центрі Львова укриття перебуває у неналежному стані: у туалеті немає дверей, стоїть різкий запах та тече вода з труб. Натомість начальник міського управління освіти назвав ці закиди абсурдними.

“... В укритті в школі у самому центрі міста, необлаштований туалет без дверей, стоїть різкий запах та тече вода з труб. Заклад комунальний. На 666-ий день війни важко дивитись на такі укриття в закладах освіти у великому місті. Одним словом, працювати є над чим. Наступна поїздка у Львів почнеться з цього укриття. Це точно”, — написав Тимур Ткаченко у Facebook.

Натомість начальник управління освіти департаменту розвитку ЛМР Андрій Закалюк у коментарі LVIV.MEDIA зазначив, що ця інформація є неправдивою.

Ця інформація трошки не відповідає дійсності. Двері у туалеті є 100%, я особисто був у цьому укритті. Просто ця кабінка так відгороджена, але на вході у туалет двері є. На жаль, пан заступник міністра ці речі не сфотографував. Те, що написано – це повністю абсурд”, — зауважив Андрій Закалюк.

Він також прокоментував загальний стан укриття у школі: “Звичайно, моменти стосовно ремонту там є, ми їх обов'язково усунемо найближчим часом”. Андрій Закалюк відмовився називати номер школи, аби не привертати зайвої уваги до цього інциденту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності