Львівський прокурор на рік втратив права через п’яну їзду

Львівський прокурор на рік втратив права через п’яну їзду

Наприкінці листопада прокурор Олександр Чухрій вчинив ДТП та спробував втекти з місця аварії

Кам’янка-Бузький районний суд Львівської області визнав винним прокурора Львівської обласної прокуратури Олександра Чухрія, який їздив п’яним за кермом та вчинив аварію. Прокурора оштрафували на 17 тис. грн та позбавили водійських прав, повідомив ZAXID.NET у п’ятницю, 22 грудня.

Олександра Чухрія було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 20 грудня постановою суду його оштрафували на 17 тис. грн та позбавили права керування транспортними засобами на рік.

Нагадаємо, 32-річний прокурор Львівської прокуратури Олександр Чухрій ввечері, 28 листопада, на трасі Львів-Луцьк, неподалік Кам’янки-Бузької на позашляховику Subaru Outback вчинив ДТП. Він виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з Audi Q7. Як розповів LVIV.MEDIA свідок аварії, Олександр Чухрій поводився агресивно і навіть спробував поїхати з місця аварії на розтрощеному авто, також він відмовився від пропозиції поліції проходити тест на алкогольне сп’яніння. Після публікації LVIV.MEDIA, керівництво прокуратури відреагувало на ДТП та розпочало службове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності