У Львові поліція затримала двох наркоторговців за розповсюдження амфетаміну

У Львові поліція затримала двох наркоторговців за розповсюдження амфетаміну

27-річного чоловіка та 29-річну жінку затримали під час того, як вони робили «закладки» у місті

Поліція затримала двох мешканців Львівщини, 27-річного чоловіка та 29-річну жінку, які розповсюджували амфетамін в обласному центрі. Зловмисників впіймали під час того, як вони робили одну з «закладок», повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 2 грудня.

За даними правоохоронців, повідомлення про двох підозрілих осіб на вулиці Шевченка у Львові надійшло на лінію 102 близько 22:00 у п’ятницю. Їх помітив перехожий та вирішив зателефонувати до поліції. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою та виявили там 27-річного чоловіка та 29-річну жінку — мешканців Львівської області. Зловмисників одразу ж затримали. Під час обшуку поліцейські виявили у них 56 згортків з амфетаміном. Поряд з місцем затримання правоохоронці також знайшли «закладку» з тією ж речовиною, яку порушники зробили кількома хвилинами раніше.

Усі згортки поліція вилучила та направила на експертизу. Також правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Наразі триває досудове розслідування, попередньо наркоторговцям може загрожувати від чотирьох до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності