У Львові 1 грудня попрощаються із двома загиблими захисниками

Свічка

У п’ятницю в останню путь проведуть Ігоря Гуля та Романа Клебана

У п’ятницю, 1 грудня, Львів прощатиметься із двома полеглими захисниками. Чин похорону захисників Ігоря Гуля та Романа Клебана розпочнеться о 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Воїнів поховають на Личаківському кладовищі. Про це повідомила Львівська міськрада у четвер, 30 листопада.

Ігор Гуль «Каспар»

22.10.1983 — 23.11.2023

Львів’янин навчався у загальноосвітній школі №65 міста Львова. Здобував освіту у Львівському вищому професійному училищі інформаційно-комп’ютерних технологій. У мирний час працював у Німеччині в сфері перевезень.

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ повернувся на Батьківщину, щоб оформити документи для виїзду за кордон на постійне проживання. Однак добровільно вступив до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на території Донецької та Харківської областей.

Роман Клебан

19.08.1980 — 14.08.2023

Народився у місті Золочів Львівської області. Навчався у загальноосвітній школі №32 міста Львова. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка». Після завершення навчання упродовж певного часу займався дизайном корпусних меблів. Протягом останнього періоду Роман знайшов себе у проєктах компанії “IQdim“ («Розумний дім»).

Із початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження курсів при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та здобуття звання «молодший лейтенант», виконував бойові завдання у складі військової частини А4248. Боронив державу на Бахмутському напрямку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності