29 листопада Львівщина попрощається із чотирма загиблими захисниками

29 листопада Львівщина попрощається із чотирма загиблими захисниками

У середу в Львівській області в останню путь проведуть Михайла Угринюка, Анатолія Цекота, Віктора Маїка та Анатолія Зубкова

У середу, 29 листопада, Львівщина прощатиметься із чотирма полеглими захисниками, повідомили у Львівській ЛОВА.

Михайло Угринюк

Він жив у місті Стрий Львівської області. Після початку повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну. Був головним сержантом військової частини.

Михайло Угринюк загинув 23 листопада цього року від атаки ворожого дрона у Новобахмутівці Покровського району Донецької області.

Анатолій Цекот

Народився в селі Загірне Стрийської громади. Він пішов добровольцем до ЗСУ в травні цього року та був солдатом військової частини.

Анатолій Цекот отримав контузію під час виконання бойового завдання на Донеччині. Помер раптово, 18 листопада 2023 року на ротації в Яворові.

Віктор Маїк

Родом з Червонограда Львівської області. Пішов до ЗСУ з початком повномасштабного вторгнення. Проходив військову службу у ВЧ А0225.

Під час виконання бойового завдання на Донеччині 20 листопада 2023 року Віктор Маїк загинув. Йому було 36 років.

Анатолій Зубков

Проживав у місті Броди Золочівського району. Анатолій Зубков був солдатом мотопіхотної військової частини.

6 листопада 2023 року він отримав поранення під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області. Помер 24 листопада у медзакладі КП «ДОКЛ ім. І. І. Мечникова», що в місті Дніпро.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності