• Головна
  • Новини Львова
  • Троє спортсменів зі Львова стали чемпіонами України з боксу серед чоловіків і жінок

Троє спортсменів зі Львова стали чемпіонами України з боксу серед чоловіків і жінок

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Чемпіонами України серед молоді стали Даниїл Заморило (до 63,5 кг) та Андрій Тишковець (до 48 кг). Чемпіонкою України стала Анастасія Саранюк (до 70 кг)

26 листопада завершився головний чемпіонат України з боксу. Львівські боксери та боксерки вибороли 9 медалей: по три золоті, срібні та бронзові. Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області у неділю 26 листопада.

Упродовж 19-26 листопада на Львівщині проходив головний чемпіонат України з боксу в категорії еліта. Змагання відбувалися у Палаці спорту «Галичина». За нагороди боролися понад 200 боксерок та боксерів.

Чемпіонами України серед чоловіків та жінок у категорії еліта стали Даниїл Заморило (до 63,5 кг) та Андрій Тишковець (до 48 кг). Заморило у фіналі за розділеним рішенням суддів переміг харківського боксера, учасника Олімпійських ігор, багаторазового чемпіона України Ярослава Харциза. Водночас Тишковець за одностайним рішенням суддів переміг киянина Андрія Єфимовича, здобувши третю поспіль та четверту в кар'єрі золоту нагороду чемпіонату України.

Також чемпіонкою України за одноголосним суддівським рішенням стала львів’янка Анастасія Саранюк (до 70 кг). У фінальному двобої боксерка зійшлася з іншою львів’янкою Тетяною Дачишин. Тетяна Дачишин здобула "срібло". Ще дві медалі для Львівщини - бронзові - вибороли Софія Турбініна (до 48 кг) та Анна Добровольська (до 52 кг).

Срібні нагороди отримали Іван Завадський (до 54 кг), Олександр Гриців (понад 92 кг) та Тетяна Дачишин (до 70ткг).

Нагадаємо, переможці Чемпіонату України-2023 отримають шанс виступити на ліцензійних турнірах до Олімпійських ігор 2024 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності