• Головна
  • Новини Львова
  • Начальник міського управління транспорту пояснив, чому водія, який зачинив двері маршрутки перед військовим, не звільнили

Начальник міського управління транспорту пояснив, чому водія, який зачинив двері маршрутки перед військовим, не звільнили

Фото: Роман Балук, ЛМР

Водій зачинив двері перед військовим з ампутованою ногою і поїхав

Водія львівського автобуса №29, який у суботу, 21 жовтня, зачинив двері перед військовим з ампутованою ногою, покарали, але не звільнили. За порушення правил та трудової дисципліни чоловіка позбавили премії та оголосили йому догану.

У вівторок, 24 жовтня, керівник міського управління транспорту Орест Олеськів у дописі на своїй сторінці Facebook повідомив, що водія 29 маршрутки позбавили премії за жовтень та оголосили йому догану, проте не звільнили. Водій запевняє, що не бачив військового з ампутованою ногою, коли від’їжджав від зупинки, а управління транспорту опублікувало відео з камери спостереження.

“Чи говорить він правду, що не бачив чоловіка на зупинці — можливо. Чи мав він спокійно пояснити пасажирам, що відбулось і чому він не міг зупинитися — однозначно. Тоді б, може, й цієї ситуації не виникло. Тому в цьому випадку ми вирішили покарати водія фінансово”, — повідомив Орест Олеськів. Керівник управління транспорту також написав, що щиро перепрошує у військового.

На відео зафіксований момент, як автобус від’їжджає від зупинки не дочекавшись військового

Звільняти водія маршрутки не будуть, бо у Львові бракує 120 водіїв міських автобусів.

Нагадаємо, у суботу, 21 жовтня, на зупинці на площі Митній. Водій автобуса №29 зачинив двері перед військовим з ампутованою ногою, який не встиг зайти всередину. Про цей випадок написав на своїй сторінці у Facebook свідок цього випадку, Роман Глушко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності