У Львові засудили бізнесмена за напад зі зброєю на голову ОСББ

Фото пістолета  “Форт 17Р”

Керівниця ОСББ Любов Татарин отримала легкі тілесні ушкодження, бо відмовилася надавати довідку

Львівського бізнесмена засудили за напад зі зброєю на голову ОСББ. Випадок трапився ще у травні 2019 року, того дня нападник наставив пістолет на керівницю об’єднання Любов Татарин, коли вона відмовилась надати довідку про переведення квартири в нежитлове приміщення. Слідство тривало чотири роки, і 2 жовтня Залізничний суд Львова засудив нападника до чотирьох років в’язниці, замінивши тюремне ув’язнення на умовний термін.

З порталу судової влади відомо, що йдеться про 51-річного львів’янина Остапа Крукеницького. За даними реєстру YouControl, Крукеницький є засновником кількох підприємств, які працюють у різних галузях.

Як відомо з вироку, увечері 14 травня 2019 року, дружина Крукеницького прийшла в ОСББ «Фамільний дворик» у Львові. Жінка попросила надати їй довідку про переведення квартири в нежитлове приміщення, яке б хотіла використовувати як магазин. Керівниця ОСББ Любов Татарин відмовила у наданні такої довідки, бо раніше мешканці будинку проголосували проти створення магазину на першому поверсі, окрім того, заявила, що видача таких документів не є у компетенції ОСББ.

Почувши відмову від голови, дружина бізнесмена розізлилась і покликала чоловіка. За кілька хвилин в кабінет до керівниці ОСББ увірвався Остап Крукеницький і почав їй погрожувати пістолетом “Форт 17Р”

“Почав лаятись, виражався нецензурною лексикою, вставши з лавки підійшов до столу, розстібнув куртку, витягнув пістолет та наставив його в обличчя керівниці ОСББ, яка сиділа за столом. Вона спочатку думала, що пістолет не справжній, однак Крукеницький перезарядив пістолет, з нього на стіл випав патрон, вона відчула паніку і страх. Він погрожував, що він її застрелить”, — йдеться у вироку.

Окрім того, Крукеницький притис жінку до стіни та тримав її за шию. Голова ОСББ Татарин намагалась вирватись, увесь цей час дружина бізнесмена була в кабінеті й спостерігала за дійством. Унаслідок нападу Любов Татарин отримала легкі тілесні ушкодження — синці на шиї та голові.

Під час судового засідання Остап Крукеницький своєї вини не визнав. Попри те, Залізничний районний суд Львова визнав його винним у хуліганстві та призначив йому чотири роки тюремного ув’язнення, замінивши на один рік умовного терміну. Пістолет у бізнесмена вилучили в дохід держави. Цей вирок може бути оскаржений до Львівського апеляційного суду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності