• Головна
  • Новини Львова
  • 28 вересня деякі маршрутки відхиляться від схеми руху: у центрі мінятимуть трамвайні колії

28 вересня деякі маршрутки відхиляться від схеми руху: у центрі мінятимуть трамвайні колії

28 вересня деякі маршрутки відхиляться від схеми руху: у центрі мінятимуть трамвайні колії

На пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії

Вночі, 28 вересня, на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, міняли частину аварійної трамвайної колії та демонтовували дорожні плити.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Ремонтники вночі прокладали нову колію. Сьогодні, 28 вересня, ще замощуватимуть міжколійний простір, однак на рух громадського транспорту ці роботи критично не впливатимуть, переконують у міськраді.

Приватний транспорт на цій ділянці не їздить.

За інформацією управління транспорту ЛМР 28 вересня, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Водіїв просять не паркувати тут свої автівки. 

“Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху – їхатимуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування”, – наголосили в управлінні транспорту.

У ЛКП “Львівелектротранс” додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.

У міськраді повідомляють, що такі дорожні плити у Львові більше не використовують.

“Враховуючи складність ділянки, бо там маємо і ухил, і криву, будемо проводити демонтаж колійних плит разом зі старою колією. Та, відповідно, монтувати нову колію і проводити роботи із замощення дорожнього полотна”, – пояснили у службі колії ЛКП “Львівелектротранс”. 

Адміністрація ЛКП “Львівелектротранс” просить з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності