Куди піти у Львові 9 та 10 вересня: афіша подій на вихідні

Куди піти у Львові 9 та 10 вересня: афіша подій на вихідні

Цими вихідними, 9 та 10 вересня, львів’ян та гостей міста запрошують на ярмарок у Парку культури та на концерт класичної музики у Ботанічному саду. А ще на екскурсії парком Франка та родинним садом Грушевських.

LVIV.MEDIA підготувало добірку подій, які можна відвідати у Львові 9 та 10 вересня.

Local Farmer Fest

9 та 10 вересня крафтярі та крафтярки запрошують усіх охочих у Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Туди близько 100 локальних виробників та фермерів привезуть власний крафтовий продукт.

На відвідувачів чекає:

  • фудкорт, де готуватимуть страви використовуючи локальні фермерські продукти;
  • майстер-класи та лекторій на гастрономічну тематику;
  • виступ відомого українського гурту;
  • маркет брендів та ремісників;
  • розважальна зона для малечі;
  • перегляд фільмів просто неба.

Вхід безкоштовний.

Екскурсія “Ароматний спадок Львівщини”

У суботу, 9 вересня, з 17:00 до 18:30 та у неділю, 10 вересня, з 16:30 до 18:00 майстерня парфумерії «Be Craft» на вулиці Коперника, 3 запрошуємо у мандрівку парфумерним минулим. На зустрічі розкажуть про львівську парфумерну фабрику та її найпопулярніший аромат, історію парфумерної справи у Львові. Згадають львівських майстрів, досвід яких надихає нас творити нову парфумерну історію. Під час екскурсії можна буде дізнаватись про технології виготовлення парфумів, розпізнавати їх аромати та доторкнутися до мистецтва народження запаху.

Концерт класичної музики у Ботанічному саду

9 вересня Львівський Ботанічний сад вперше за три роки зустріне відвідувачів музичною подією — концертом класичної музики.

На усіх чекає вечір відомих хітів української та світової класики в оточенні розкішної природи.

Гратиме струнний оркестр під керівництвом Ірини Вакуліної.

Екскурсія “Цінні дерева Львова як пам’ятки Живої природи”

У суботу, 9 вересня, з 10:00 до 11:00 у парку ім.І.Франка пройде тематична екскурсія.

На екскурсії розкажуть скільки у місті цінних дерев, які з них під особливою охороною. Де саме живе найбільше дерев-старожилів у Львові.

Екскурсія пройде у межах Днів європейської спадщини.

Майстер-клас “Сирні традиції “Практичної кухні””

У суботу 9 вересня з 15:00 до 16:00 у Домі Франка, (вул. І. Франка, 152) праправнук Ольги та Петра Франків Марко Гуменецький запрошує на майстер-клас з виготовлення сиру з переписів своє знаменитої бабусі. Всі охочі довідаються про сири з книги Ольги Франко «Перша українська загальнопрактична кухня» та скуштуємо сир за переписом 1929 року.

Майстер-клас пройде у межах Днів європейської спадщини.

Екскурсія родинним садом Грушевських

У неділю, 10 вересня з 10:00 до 11:00 у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові на вулиці І.Франка,154 відбудеться екскурсія родинним садом Грушевських.

Під час екскурсії відвідувачі дізнаються історію родинного саду, закладеного господарем дому – Михайлом Грушевським понад сто років тому. І почують життєві історії з щоденникових записів вченого та спогадів сучасників, які відбувалися на меморіальній садибі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності