Директорка Арени Львів змінює роботу заради подальшого зростання

Директорка Арени Львів змінює роботу заради подальшого зростання

Свою трирічну діяльність на цій посаді вона вважає ефективною

Директорка Арени Львів Ольга Манько оголосила, що покидає свою посаду. “Три роки керівництва. За ці карантинові, воєнні часи попри всі перепони та негаразди із кризового, повного заборгованостей підприємства залишаю його з прибутком, системними новими контрагентами, двома постійно граючими клубами "Шахтар" і "Рух", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

У коментарі для LVIV.MEDIA Ольга Манько підтвердила, що написала заяву про звільнення за власним бажанням. З її слів, на такий крок вона зважилася через те, що багато зробила для того, щоб перетворити стадіон зі збиткового підприємства в прибуткове, не хоче засиджуватися на одному місці і прагне розвиватися в професійному плані. “Хочеться динаміки, нових успіхів, нового зростання”, - пояснила вона.

Вона також спростувала інформацію, що зазнавала тиску на своїй посаді від деяких спортивних діячів. Натомість вона подякувала власникам і функціонерам футбольних клубів, котрі зараз проводять свої матчі на Арені Львів і які цього року погодилися на суттєве (майже на 20%) підвищення оренди стадіону.

Наступного керівника Арени Львів оберуть на конкурсі, поки що ж обов’язки директора виконуватиме Юрій Майборода, який був заступником Ольги Манько.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності