• Головна
  • Лайфстайл
  • Кіт 10 років працював на стадіоні, а тепер йде на пенсію та шукає нову домівку

Кіт 10 років працював на стадіоні, а тепер йде на пенсію та шукає нову домівку

Кіт 10 років працював на стадіоні, а тепер йде на пенсію та шукає нову домівку

Зараз котику шукають місце, де він жив би під час заслуженого відпочинку

Головний мишолов на стадіоні «Коорс Філд» у Денвері збирається піти на пенсію й шукає новий дім. Натомість Смоукі вже отримав десятки запрошень від шанувальників бейсболу, які сподіваються прихистити знаменитого кота.

Пухнастий чорний кіт, відомий одними як Смоукі, а іншими — Міднайт, є найстарішим котячим мешканцем у Скелястих горах Колорадо, пише The New York Post.

Через свій вік Смоукі готовий поміняти бейсбольне поле на критий майданчик, де він насолоджуватиметься заслуженим відпочинком.

«Смоукі шукає постійний будинок у приміщенні, адже він йде на пенсію зі своєї неофіційної посади керівника відділу боротьби зі шкідниками в Coors Field», — написала організація порятунку тварин в його оголошенні про усиновлення.

Один із доглядачів котів Coors Field взяв Смоукі до свого дому, оскільки зараз притулок для тварин розглядає наплив заявок на пошук для нього постійного житла.

«Він сором’язливий до незнайомців, але добре ставиться до своїх звичайних опікунів – дозволяє пестити себе, але робить це лише на своїх власних умовах», – зазначили в організації.

Чорношкірий красун кастрований й отримав нові вакцини. Він шукає тихий дім без дітей й вчиться користуватися лотком.

«Йому було б краще в приміщенні, де мало або взагалі не було б інших домашніх тварин, і йому потрібна надзвичайно уважна людина, яка могла б подбати про його медичні потреби, включаючи його діагноз FIV+», – йдеться в оголошенні.

Водночас через надзвичайну популярність Смокі Animal Rescue of the Rockies більше не приймає заявки на легендарного котячого. Натомість там закликали зацікавлених осіб усиновити інше кошеня на його честь.

Нагадаємо, кіт Гацек став найпопулярнішою туристичною визначною пам’яткою польського міста Щецин. Його ім’я в перекладі з польської означає «довговухий кажан». У чотирилапого є п’ять зірок у відгуках на Google Maps.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності