Капелан міської ради Львова пішов з посади

Капелан міської ради Львова пішов з посади

Хто буде новим капеланом Львівської міської ради, стане відомо у вересні

Після 11 років служіння Павло Дроздяк пішов із посади капелана Львівської міської ради. Про це він повідомив сьогодні, 23 серпня, під час засідання сесії Львівської міської ради.

Отець Павло Дроздяк розповів, що його служіння у Львівській міській раді були особливим свідченням любові до Бога і людей. Адже кожне пленарне засідання завжди починали з молитви і нагадування про те, що і депутати, і посадовці працюють і дбають про людей, які живуть у цьому місті.

«Усі 11 років служіння у міській раді я свідчив про Христа. Я не впливав на жодні політичні процеси, але я був з людьми і серед людей. Мені було приємно познайомитися зі всіма структурними підрозділами міської ради, побачити реальні життєві долі людей. Як громада ми пережили дуже багато подій. Я прийшов у контексті Революції Гідності, пережив три депутатські каденції, бачив різні підходи до життя, різні дискусії, але усіх нас завжди об’єднувала любов до Бога і ближніх. І тому ця любов до ближніх так проявилася на початку повномасштабного вторгнення, де Львів став милосердним хабом», — сказав отець Павло Дроздяк.

Вже з вересня отець Павло служитиме для української діаспори у США.

«Господь мене кличе на служіння на інший континент нашої планети, але до українців, які потребують цього духовного проводу. Тому служіння в США дозволить ще більше допомогти українській громаді», — зазначив він.

Мер Львова Андрій Садовий подякував отцю за служіння та від громади вручив йому відзнаку «Золотий Герб міста Львова». вручають тим людям, які своєю сумлінною працею зробили особливий внесок у розвиток і життя міста.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності