Зеленський подякував за хоробрість та відвагу львівській 80-ій бригаді

Зеленський подякував за хоробрість та відвагу львівській 80-ій бригаді

Володимир Зеленський відвідав бригади, які ведуть наступальні дії в Донецькій області

Президент Володимир Зеленський подякував за потужні результати, хоробрість та відвагу в боях 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді, яка базується у Львові.

Повідомлення про це з’явилося на офіційній сторінці Володимира Зеленського у Telegram.

“Від початку повномасштабного вторгнення бригада виконує бойові завдання у складі ОСУВ «Олександрія» на Миколаївському напрямку, ОСУВ «Хортиця» на Ізюмському, Куп’янському, Бахмутському, Северодонецькому напрямках”, йдеться у повідомленні.

Додамо, що під час робочої поїздки на Донеччину Президент України Володимир Зеленський відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар». Про це пишуть на сторінці Президента України.

Глава держави побував на командних пунктах 5-ї окремої штурмової бригади, 22-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича, 3-ї окремої штурмової бригади та 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Володимир Зеленський заслухав доповіді щодо оперативної обстановки на ділянках відповідальності бригад та особливостей застосування різних видів озброєння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності