Попросив подзвонити: у Львові покарали чоловіка, який вкрав телефон

телефон
Фото: Freepik

У суді шахрай свою вину у скоєному визнав повністю

Залізничний районний суд м. Львова виніс вирок шахраю, який під приводом здійснення дзвінка вкрав телефон.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 4 травня на вул. Залізничній у Львові. Обвинувачений попросив у потерпілого мобільний телефон під приводом здійснення дзвінка. Повертати майно зловмисник не планував, тож покинув місце злочину, однак був затриманий працівниками поліції.

У суді шахрай свою вину у скоєному визнав повністю та пояснив, що взяв у потерпілого, який також є внутрішньо переміщеною особою, телефон Nokia під приводом здійснення дзвінка, проте надалі вирішив не вертати потерпілому телефон, а забрати його собі. Чоловік розкаявся та просив суворо не карати.

Суд визнав його винним у шахрайстві та призначив покарання у виді 3-х років обмеження волі. Втім його звільнили від покарання призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, на Волині чоловіки під виглядом «вагнерівців» виманювали гроші у родичів зниклих військових. Зловмисники телефонували до родичів зниклих військовослужбовців ЗСУ, представлялись військовослужбовцями РФ, членами ПВК «Вагнер» або інших формувань країни-агресорки, та пропонували за грошову винагороду «повернути» українських військовослужбовців з полону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності