У Львові 19-річний водій Hyundai Sonata врізався у загорожу біля «Політехніки» (відео)

У Львові 19-річний водій Hyundai Sonata врізався у загорожу біля «Політехніки» (відео)

19-річний водій автомобіля Hyundai Sonata проігнорував вимогу світлофора

У неділю, 2 липня, близько 17-ї години, на вулиці Степана Бандери сталась ДТП, Очевидець, у якого ледь не в’їхав автомобіль, надав інспекторам відео події.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

19-річний водій автомобіля Hyundai Sonata проігнорував вимогу світлофора, внаслідок чого ледь не в‘їхав в авто очевидця, та зрештою врізався у металеву огорожу. В автопригоді ніхто не постраждав.

Ось до яких наслідків може призвести порушення лише одного правила дорожнього руху👇🏻Учора, близько 17-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП, яка трапилася на вулиці Степана Бандери. Очевидець, у якого ледь не в’їхав автомобіль, надав інспекторам відео події.19-річний водій, керуючи автомобілем Hyundai Sonata, проігнорував вимогу світлофора, внаслідок чого ледь не в‘їхав в авто очевидця, та зрештою здійснив наїзд на металеву огорожу. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. Зʼясувалася, що керманича вже не вперше притягають до адміністративної відповідальності. На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.Закликаємо вас бути свідомими та уважними, адже іноді наслідки недотримання ПДР можуть бути трагічними.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Monday, July 3, 2023

Зʼясувалася, що керманича вже не вперше притягають до адміністративної відповідальності. На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 5 ст. 126 (повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, у Львові авто вчинило ДТП. Автівка кілька метрів «котилася» назад і, зрештою, врізалася в загородження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності