Усі через нетверезих водіїв: за ніч у Львові стались три ДТП

Усі через нетверезих водіїв: за ніч у Львові стались три ДТП

На усіх водіїв патрульні оформили два протоколи

Впродовж ночі патрульні Львова оформили три ДТП, які стались через п’яних водіїв.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини.

Перша аварія трапилася на мості, що на вулиці Сихівській. Там 24-річний водій автомобіля Citroen C-Crosser виїхав на смігу зустрічного руху і здійснив зіткнення з автомобілем Dodge Ram Van.

У чоловіка виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився.

Другу ДИП зафіксували на вулиці Кузнярівка, де водій, виїхавши з повороту, не зміг впоратись з кермуванням та зіткнувся з парканом приватного будинку.

Однак, 20-річний чоловік відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

Третій випадок стався на вулиці Богдана Хмельницького. Керманич автомобіля Nissan Navara в'їхав у поворот, почав крутися і перекинув на бік. До того ж, він збив дорожній знак. Результат перевірки 40-річного львів'янина на пристрої Drager — 0,93 проміле.

Усі водії отримали протоколи за ст. 124 (Порушень ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння).

Загалом, за нічну зміну патрульні оформили 10 протоколів на водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Нагадаємо, на дорозі Київ-Чоп 6 січня 2023 року сталась ДТП. Виватнцю аварії вдалось уникнути тюремного ув’язненням, йому призначили іспитовий термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності