У Львові на вул. Кульпарківській з’явиться нове будівництво: деталі

вул. Кульпарківська, 95

Нова будівля матиме підвальне приміщення з укриттям

У Львові на вул. Кульпарківській, 95 збудують спеціалізований заклад торгівлі з адміністративними приміщеннями.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 13 червня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Містобудівні умови та обмеження для проєктування та будівництва нового об’єкта затвердили «ТБО Львівбуд».

Нова будівля матиме підвальне приміщення, яке використовуватиметься, як укриття. Будівля матиме три поверхи, однак основна її частина - 2 поверхи. Також тут передбачено 30 паркомісць. Як зазначили на виконавчому комітеті, в об’єкті переважатимуть адміністративні приміщення, також тут функціонуватиме невеликий заклад харчування та спеціалізовані магазини.

Роботи проводитимуть на земельній ділянці площею 0,3797 га. Цільова призначення земельної ділянки – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд становить 11,50 м, що визначається від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 77%.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «ТБО Львівбуд» зареєстрована у січні 1995 року. Розмір статутного капіталу компанії становить 63,8 тис. грн. У 2022 році активи компанії становили 12,5 млн грн, виручка – 3 млн грн, а зобов’язання – 230,9 тис. грн.

Основною діяльністю підприємства є організація будівництва будівель. Належить ТОВ «ТБО Львівбуд» родині Холявок: Володимир Холявка, Віталій Холявка. Серед засновників компанії: Віталій Холявка, Володимир Холявка, Ярослав Холявка та Мельник Ігор.

Нагадаємо, у Львові на вул. Героїв УПА, 73 розбудують існуючий 5-ти поверховий офісний центр. Містобудівні умови та обмеження на реконструкцію та розширення групи нежитлових приміщень затвердили ТОВ «Офісний центр Т-73». Тут планують здійснити невелику прибудову зі сторони двору, де буде додатковий вихід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності