У Львові на вулиці Пилипа Орлика з’являться нова парковка та доріжка-«серпантин»

Також на фінішній прямій монтаж опор освітлення

У Львові на вулиці Пилипа Орлика поблизу дитячої лікарні фактично завершують облаштовувати велику парковку та доріжку-«серпантин» для маломобільних груп населення.

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Ще у 2022 році на схилі біля медзакладу, де тривають дані роботи, замість старої доріжки проклали новий хідник зі сходинками. Протяжність збудованого тротуару – близько 120 м.

Натомість зараз на даній ділянці облаштовують доріжку-«серпантин» для маломобільних груп населення загальною протяжністю близько 420 м.

«Залишається замостити відрізок даного хідника довжиною понад 100 м, де влаштовано заїзд з вул. Пилипа Орлика до медзакладу», - йдеться у повідомленні.

Водночас біля підніжжя схилу триває облаштування парковки на понад 60 машин. Так, підрядна організація вже уклала перший шар асфальту, а найближчими днями постелять фінішний шар покриття.

«Що стосується самого схилу – потрібно завершити роботи з формування ландшафту, а також провести озеленення, зокрема висадити дерева у кількості близько 50 шт», - кажуть у підприємстві.

Також на фінішній прямій монтаж опор освітлення – наразі встановлено 26 опор із 33.

«Ще залишається облаштувати 20 лавок з смітниками на схилі вздовж доріжки-«серпантину» з тактильною плиткою, а також встановити поручні», - додали у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, реконструкція бічної ділянки вул. Б. Хмельницького біля АС-2 у Львові вже на фінальному етапі. Роботи там тривали майже два місяці.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності