Майданчик «Лис Микита» у Львові сертифіковано: недоліки виправили

Майданчик «Лис Микита» у Львові сертифіковано: недоліки виправили

Недоліки, які знайшов інспектор під час перевірки, виробник уже усунув

Дитячий майданчик «Лис Микита», що у парку Франка, отримав сертифікат від інспекторів німецької фірми, яка перевіряє дитячі майданчики в Європі. Це перший майданчик у Львові, що сертифікований міжнародною компанією.

Про це повідомила Львівська міська рада.

У травні майданчик перевіряв інспектор сертифікованої міжнародної організації німецької компанії «SF-Service» Гольґер Вент. Конструкції інспектували на відповідність до європейських вимог, хоча українське законодавство цього не вимагає. 

«Під час експертизи знайшли декілька маленьких недоліків – 9 штук. Вони не дуже масштабні, але зауваження були. Зараз ми вже все виправили», – каже Матіас Гьопфнер.

Зазначимо, у  Львові встановили дитячий майданчик за мотивами твору Івана Франка “Лис Микита”. Усі конструкції тут з дерева. Гойдалки, балансири, лазанки і навіть вежа-лабіринт у вигляді замку. Виготовив їх німецький виробник «Wesendorfer Kinderland».

Нагадаємо, 1 травня, на дитячому майданчику «Лис Микита» травмувався 5-річний хлопчик, який впав з висоти близько 1,5 метра. Дитина потрапила в лікарню з переломом стегна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності