• Головна
  • Новини Львова
  • Приїхав захищати колишню: у Львові чоловік вилив на працівницю «Рукавички» кефір та побив її

Приїхав захищати колишню: у Львові чоловік вилив на працівницю «Рукавички» кефір та побив її

Рукавичка

Чоловіку призначили 120 годин громадських робіт

У Львові суд виніс вирок чоловіку який нібито захищаючи колишню дружину вилив в обличчя працівниці «Рукавички» пляшку кефіру та побив її.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що потерпіла працювала у магазині «Рукавичка» на вул. Патона та у неї були неприязні стосунки з адміністраторкою магазину, яка є колишньою цивільною дружиною обвинуваченого.

Того дня адміністраторка дала їй завдання розкласти пляшки з водою на полички магазину, однак та вона висловила своє невдоволення, адже об’єми товару були дуже великі. Втім, за словами потерпілої, вона продовжила виконувати вказівку адміністратора.

Вже невдовзі у магазин прийшов чоловік адміністраторки, взяв з полички пляшку кефіру та почав бити її нею по голові. Від цього кефір розлився, а решти він розмазав по її обличчю.

У суді обвинувачений визнав свою вину частково та пояснив, що у день інциденту він їхав разом із донькою, йому подзвонила колишня цивільна дружина та повідомила про інцидент з потерпілою, яка її обмовляє та ображає.

«Він взяв з прилавка кефір, попрямував до потерпілої, яка в цей момент розставляла в магазині воду, підійшов до неї та вилив їй на голову вміст пляшки. Обвинувачений ствердив, що не бив її та не мав наміру заподіяти їй тілесні ушкодження», - йдеться у судовому вироку з пояснень обвинуваченого.

Тим часом ексдружина обвинуваченого розповіла у суді, що вдень інциденту пожалілася на свою колегу чоловіку. Вже ввечері проїжджаючи з донькою повз магазин він вирішив зайти. Далі він взяв з прилавка пляшку кефіру та вилив потерпілій на голову. Жінка сказала, що обвинувачений не бив працівницю магазину по голові.

Справу розглядав Залізничний районний суд м. Львова. Чоловіка визнали винним в умисному завданні легкого тілесного ушкодження. Йому призначили покарання у виді 120 годин громадських робіт.

Нагадаємо, Жидачівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко побив знайомого свого друга. Зловмисник перебував у будинку свого друга разом із потерпілим та розпивав алкогольні напої. Між чоловіками зав’язався конфлікт, під час якого обвинувачений вдарив потерпілого кулаком у голову.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності