Львівська каноїстка виборола «срібло» на Кубку світу з марафону

Львівська каноїстка  виборола «срібло» на Кубку світу з марафону

18-річна представниця Львівщини посіла другу сходинку серед юніорок на короткій дистанції

Львівська каноїстка Олеся Лем виборола срібло на Кубку світу з марафону.

Про це пишуть на сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Змагання проходять в болгарському місті Русе. Учасники змагаються у марафоні на короткі та стандартні дистанції серед чоловіків і жінок.

18-річна представниця Львівщини посіла другу сходинку серед юніорок на короткій дистанції.

Веслування на байдарках та каное Олеся опанувала у Спеціалізованій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №1. Тепер вона вдосконалює вміння в обласній школі вищої спортивної майстерності. Тренує спортсменку Роман Дмитришин.

Загалом у перший змагальний день українські юніори вибороли на змаганнях 4 медалі.

Нагадаємо, троє важкоатлетів Львівщини стали переможцями чемпіонату України. Мирослава Виздрик з Городка стала чемпіонкою у сумі двоборства у ваговій категорії до 81 кг. Вона також виборола золоті медалі у ривку (83 кг) та поштовху (103 кг).

Чемпіонкою України у сумі двоборства стала і львів’янка Ельвіра Борозна. Вона також виборола золоту медаль у ривку (85 кг) та срібло у поштовху (110 кг). Змагається спортсменка у ваговій категорії до 87 кг.

Найсильнішим у сумі двоборства у ваговій категорії до 96 кг виявився львів’янин Анатолій Горідько. Окрім золота у сумі двоборства, він виборов срібло у ривку (156 кг) та золото у поштовху (185 кг).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності