Львів'янин програв апеляцію та отримав довічне за вбивство двох жінок

Львів'янин програв апеляцію та отримав довічне за вбивство двох жінок
Фото: Freepik

Слідство тривало дев'ять років

Львів'янин програв апеляцію в суді та отримав довічне ув'язнення за вбивство із двох жінок. За час слідства спільник вбивці Ігор Гелон помер у в'язниці.

Про це пише zaxid.net.

 У травня 2014 Андрій Сенюк разом із спільником вбили 23-річну дівчину. Жертва працювала у барменкою в Солотвино.

Відомо, що чоловіки були клієнтами бару «Діана», там вони випивали, а барменка наливала їм в борг. Коли заборгованість у Гелона і Сенюка сягнула 100 грн, дівчина забрала у них телефон і банківську картку з умовою, що поверне їм речі, коли вони погасять заборгованість. Чоловіки повертати 100 грн за алкоголь не хотіли, тому вирішили вбити дівчину і забрати у неї свої речі.

Пізно ввечері 18 травня Гелон та Сенюк прийшли до бару і зайшли через службовий вхід. Всередині вони схопили дівчинку, один з вбивць взяв барменку за шию і вдарив ножем в живіт. 

«Тривалий час завдавав ударів по всьому тілу, усвідомлюючи, що завдає їй сильного, нестерпного болю, особливі мучення. У цей час, інший обвинувачений руками утримував дівчину», – йдеться у вироку суду.

Гелон та Сенюк кинули дівчину на підлогу і пішли забрати із барної стійки свої речі, потім повернулися до неї і добили.

«Обвинувачений [Андрій Сенюк] з особливою жорстокістю, наніс ножем удар в ділянку лівої половини обличчя, при цьому залишив ніж у голові, зняв з її руки два персні», – йдеться у вироку.

Після вчинення злочину чоловіки понад місяць переховувалися від поліції.

Саме тоді вони жорстоко вбили ще одну жінку, мешканку Липників, що біля Львова. Поліція знайшла і затримала Гелона і Сенюка на Рівненщині 22 червня 2014 року.

Слідство тривало дев'ять років. Психологічна експертиза підтвердила осудність обох вбивць, та виявила і в Сенюка, і в Гелона відхилення, які пов'язані низьким рівнем інтелекту.

Суд визнав винним обох чоловіків в умисному вбивстві двох і більше людей, і засудили їх до довічного ув'язнення. Вбивці подали апеляцію, але програли її.

Нагадаємо, На Яворівщині 62-річний чоловік хотів вбити свою дружину, яка не могла рухатися. Він інсценував пожежу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності