• Головна
  • Новини Львова
  • Смерть школяра під час екскурсії: вчительку львівської школи звільнили від покарання

Смерть школяра під час екскурсії: вчительку львівської школи звільнили від покарання

Після загибелі хлопчика отримала серцевий напад та підозру у злочині

Школяр Артем Прадєд-Янчак загинув під час екскурсії на водоспад Кам'янка у національному природному парку «Сколівські Бескиди». Вчительку, яку суд звинуватив у його смерті, визнали невинно.

Про це повідомляє zaxid.net.

Трагедія сталась 2 червня 2021 року під час шкільної екскурсії учень шостого класу послизнувся на камінні та впав у водоспад. Хлопець зачепився ногою за коріння і захлинувся водою. Під час екскурсії з школярами була присутня вчителька львівської школи №82 Людмила Гребень. Жінка була класним керівником цього класу та вчителем музики. Після загибелі хлопчика отримала серцевий напад та підозру у злочині.

Внаслідок смерті учня жінку два роки тому офіційно визнали винною. Їй загрожувало до п'яти років позбавленням волі.Проте трудовий колектив львівської середньої школи №82 подав клопотання до суду про взяття на поруки обвинуваченої. Суддя клопотання задовольнила і звільнила Людмилу Гребень від кримінальної відповідальності, а саме провадження закрила.

«Звільнити від кримінальної відповідальності у зв'язку з передачею її на поруки трудового колективу Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 82 Львівської міської ради Львівської області, строком на один рік за умови, якщо вона протягом одного року з дня передачі її на поруки виправдає довіру трудового колективу Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 82 Львівської міської ради Львівської області, не буде ухилятись від заходів виховного характеру та не порушуватиме громадського порядку», – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, військового Держприкордонслужби з Львівської області звільнили від покарання. Чоловік скоїв летальну ДТП без водійського посвідчення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності