• Головна
  • Новини Львова
  • Варто скорочувати штат посадовців: депутати не підтримали пропозицію Садового про створення нового департаменту 

Варто скорочувати штат посадовців: депутати не підтримали пропозицію Садового про створення нового департаменту 

Ратуша у Львові
Фото: LVIV.MEDIA

Депутатська комісія архітектури і містобудування ініціативу не підтримала

На засіданні комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий запропонував створити в структурі департамент управління персоналом.

Про це пише "Еспресо.Захід".

Директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич розповіла, що в новому департаменті створять управління, яке буде працювати з ветеранами та членами їхніх сімей.

Однак, таку пропозицію депутатська комісія архітектури і містобудування ініціативу не відхилила.

Зокрема, голова комісії Олексій Різник заявив, що варто навпаки скорочувати штат посадовців. За його словами, краще допомогою ветеранам буде займатися управління соціального захисту.

За словами Гелени Пайонкевич, всі структури, які наразі існують, не можуть розв'язати це питання. Адже Соцзахист  –  це швидше йдеться про бухгалтерію.

«А щодо центру АТО, то я не бачила жодного разу, щоб Центр АТО допоміг, коли йдеться про різні процедури юридичного характеру. А в нас є нова керівниця для департаменту управління персоналом, яка має великий досвід роботи з різними групами людей", – додала вона.

Юрій Мартинюк також заявив, що новий департамент управління персоналом мав би займатися персоналом для роботи міськради, а не підміняти функції соцзахисту та інших структур, які покликані працювати з ветеранами. 

"Підміна цих понять веде до безвідповідальності тих структур, які мали би цими питаннями займатися, а також до збільшення фінансування. Ми розуміємо, що це робиться для збереження комусь вигідної організаційної структури, а не для покращення надання послуг і виконання функцій", – пояснив Мартинюк.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий емоційно відреагував на провал голосування депутатів ЛМР.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності