У Львові захисник «Азовсталі» відкрив матч української прем’єр-ліги

Футбольний матч, присвячений річниці виходу з «Азовсталі» відбувся на стадіоні «Арена Львів»

У Львові захисник Маріуполя та «Азовсталі» прикордонник Павло Піковець відкрив матч української прем’єр-ліги.

Про це пишуть на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України —Західний кордон.

Футбольний матч, присвячений річниці виходу з «Азовсталі» відбувся на стадіоні «Арена Львів». Гравці ФК «Рух» та ФК «Львів» запросили Павла урочисто відкрити матч.

«Своєю присутністю я прагну нагадати Україні та світу, що не всі захисники Маріуполя, які вийшли рік тому з Азовсталі, повернулися додому з ворожого полону. Ми досі чекаємо! Вони чекають!!!» – наголосив прикордонник.

Додамо, Павло Піковець 24 лютого 2022 року зустрів у Маріуполі. Вночі прибув до військової частини, отримав зброю і в той же день у складі зведеного загону вирушив на бойові позиції. До 14 квітня разом з іншими тримав оборону міста Маріуполь. Вночі 15 квітня отримали бойовий наказ прориватися на останній рубіж оборони - завод «Азовсталь». Під час прориву отримав осколкові поранення правої руки. Завдяки лікарям на Азовсталі не втратив кінцівку. На заводі перебував протягом місяця і вийшов по команді у складі Маріупольського гарнізону 17 травня 2022. Потрапив спочатку в Оленівку, далі у Донецьк.

Додому прикордонник повернувся за обміном 29 червня 2022 року. Після чотирьох операцій у грудні минулого року Павло повернувся на службу.

Нагадаємо, на Львівщині стартував проєкт Української асоціації футболу. У Славську відбулася реалізація пілотного проєкту Української асоціації футболу «Пошук та розвиток талантів».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності