У Львові винуватця аварії з підробленим посвідченням водія покарали штрафом

водій
Фото: Freepik

Підроблений документ чоловік надав правоохоронцям

У Львові чоловік, який скоїв ДТП та надав працівникам підроблене посвідчення водія, повинен заплатити 1,7 тис. грн штрафу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Аварія сталася 21 лютого у Львові на вул. Богданівська, 15. Чоловік на автомобілі Сітроен був неуважним та при перестроюванні не надав дорогу автомобілю, що рухався у попутному напрямку.

При прибутті правоохоронних органів винуватець аварії надав правоохоронцям підроблене посвідчення водія.

Як пояснив обвинувачений у суді, у листопаді минулого року він знайшов рекламне повідомлення від невідомих осіб, які пропонували оформити посвідчення водія. Він перекинув своє фото та фото документів. Далі він отримав підроблене посвідчення водія через поштового оператора та оплатив за нього 7 тис. грн. Документ він надав на вимогу правоохоронців після скоєної аварії.

Наприкінці квітня Личаківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у порушені правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Йому призначили штраф у розмірі 850 гривень та стягнуть 536 грн на судового збору.

Вже у середині травня суд визнав водія винним у використанні завідомо підробленого документа та призначив штраф у розмірі 850 гривень. Окрім того, суд стягнув з чоловіка 1,5 тис. грн за залучення експертів та ухвалив знищити підроблений документ.

Нагадаємо, раніше на Львівщині судили водія, який придбав та використовував підроблене посвідчення водія. Чоловік заплатить 8,5 тис. грн штрафу. Виявили водія із фальшивим посвідченням водія через декілька днів після купівлі «документа», коли він керував службовим автомобілем марки «МАН».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності