• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові завершили випробування системи оплати проїзду через валідатор: що це означає

У Львові завершили випробування системи оплати проїзду через валідатор: що це означає

У Львові завершили випробування системи оплати проїзду через валідатор: що це означає

На час оновлення системи у всіх пунктах прийому документів для пільгової «ЛеоКарт» не друкуватимуть транспортні картки

У Львові завершили випробування системи з функцією безготівкової оплати та валідації загальних і персоналізованих карток «ЛеоКарт».

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Електронний квиток «ЛеоКарт».

Зазначається, що це випробування є кінцевим перед оновленням поточної версії програмного забезпечення е-квитка. Відтак невдовзі це дасть можливість оплачувати проїзд карткою не лише пільговикам, а й іншим пасажирам.

«Цього тижня завершено один із найважливіших процесів – випробовування системи з функцією валідації не тільки пільгових «ЛеоКарт», а й загальних транспортних карток, а також безконтактної оплати банківськими картками та через Google Pay і Apple Pay у тестовому середовищі. Завдяки цим випробуванням вже зовсім скоро у пасажирів буде можливість проводити операції з безготівкової оплати проїзду та валідації транспортних карток», — йдеться у повідомленні.

Так, на час оновлення системи з 22 до 26 травня у всіх пунктах прийому документів для пільгової «ЛеоКарт» не друкуватимуть транспортні картки, а також не продовжуватимуть термін учнівських карток.

Нагадаємо, у будь-якому з пунктів прийому документів та видачі пільгових «ЛеоКарт» можна повторно виготовити втрачену «ЛеоКарт». Стара картка при цьому блокується. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності