Секс на зупинці громадського транспорту: у суді пояснили, чому не покарали хлопця

Секс на зупинці громадського транспорту: у суді пояснили, чому не покарали хлопця
Фото: Freepik

Наступне засідання заплановане на 19 травня

У Франківському районному суді Львова пояснили, чому не покарали хлопця, який займався сексом на зупинці громадського транспорту. Натомість дівчину, яка була з ним, визнали винною у дрібному хуліганстві.

Про це пише «Громадське».

Річ у тім, що не притягнули хлопця до відповідальності, бо він не прийшов на судове засідання.

«У суді є матеріали справи про притягнення до відповідальності хлопця за статтею про дрібне хуліганство. Станом на 10 травня рішення у справі немає, бо хлопець не прийшов на судове засідання», - йдеться у повідомленні.

Наступне засідання заплановане на 19 травня.

Нагадаємо, Франківський райсуд Львова у квітні 2023 року розглянув справу про секс на зупинці громадського транспорту ввечері 25 лютого. Тоді покарання отримала лише дівчина, а про відповідальність хлопця не йшлося.

«Вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», — зазначали у документі.

Львів’янка на судовому засіданні вину визнала. Суд також визнав її винною у дрібному хуліганстві та обмежився усним зауваженням. А от про притягнення до відповідальності хлопця не йшлося

Крім цього, стало відомо, що минулого року ще тоді неповнолітню львів’янку судили за те, що вона пила пиво на спортивному майданчику. Тоді суд теж обмежився усним попередженням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності