• Головна
  • Новини Львова
  • Вибачення та повістки молодикам на Land Rover: що відомо про мовний скандал у центрі Львова

Вибачення та повістки молодикам на Land Rover: що відомо про мовний скандал у центрі Львова

Вибачення та повістки молодикам на Land Rover: що відомо про мовний скандал у центрі Львова

У мережі думки користувачів щодо інциденту розділились

У понеділок, 8 травня, у центрі Львова розгорівся скандал через російські пісні. Молоді чоловіки сиділи у чорному Land Rover та гучно слухали російського співака Григорія Лепса.

LVIV.MEDIA зібрало усі деталі мовного інциденту в місті Львів.

Перехожий Роман Гурський, який побачив такі дії молодиків не зміг пройти повз. Він зняв це на відео та підійшов до автомобіля, щоб зробити зауваження. Однак, коли чоловік підійшов до пасажирського крісла молодик з авто зменшив звук музики, щоб почути до слів Романа Гурського.

«Коли він розчув моє питання „Чи нормально вам слухати моск*льську музику?“, то відразу ввімкнув „бика“. Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене „черкнув“. Це все виключно російською мовою, під матюки й погрози, звісно. Тобто, відразу агресія, ніякого діалогу», — зазначив Роман.

Потім водій вийшов з машини, а пасажир продовжив  спілкування «на підвищених» тонах.

Як зазначив Роман, він звернувся до патрульної поліції, яка стояла неподалік. За час, поки він спілкувався з поліцейським, молодики встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішли вулицями Львова.

Однак, потім правоохоронці все ж таки затримали чоловіків.

Публічні вибачення

Згодом після розголосу інциденту в соціальних мережах молодик, який грубо висловлювався та матюкався, попросив вибачення на камеру. 

"Я дуже вибачаюсь за свою поведінку. Вона не пасує чоловіку, який живе в Україні та спілкується українською мовою", - сказав юнак.

Він також додав, що перепрошує у Романа Гурського за те, що намагався вирвати у нього телефон.

"Я вибачаюсь за свої дії перед чоловіком, який зробив мені зауваження. Незнання закону не звільняє мене від відповідальності", - зазначив молодик.

Однак, у коментарях під вибаченнями користувачі соціальних мереж заявили, що не вірять у щирість молодика. Вони зазначають, що він злякався.

Покарали повістками

Патрульні 3-го батальйону зупинили автомобіль на Кульпарківській.

«Поліцейські встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донецької області», — написали в поліції Львівщини.

Окрім того, з’ясували, що агресивно поводився 20-річний мешканець міста Одеси. Їх супроводили у Львівське районне управління поліції N°1. Там на чоловіка оформили протокол за хуліганство.

Після всіх необхідних процедур водій та усі пасажири отримали повістки від військових.

У мережі виправдовують молодиків, які слухали Лєпса

Користувачка під нікнеймом chornamamba заявила, що в машині вона слухала російських співаків і буде надалі це робити.

«А я вам скажу так, спробуйте до мене підійти, коли я в машині слухаю і БУДУ слухати Kizaru, і зробити своє на**й нікому не потрібне зауваження. Я не те, що кашкет з башки знесу. Ви пожалкуєте, що на світ народились! Це гарантовано», — написала дівчина.

Вона також назвала безталанними та жахливими українських виконавців.

«Слухайте свій несмак типу Джері Хейл чи як цю безталанну звати, чи Калуша і решта жахливих виконавців і не зайоб**те людей. Я ж терплю цей піз**ць в таксі, в закладах, на вулиці і тд. І, ви, рагулята, потерпите. Також не рекомендую мені щось на це відповідати, бо не стягнете», — зазначила користувачка.

Дівчина також заявила, що не просила б вибачення на камеру, а навпаки «послала всіх нах*й».

Нагадаємо, раніше спалахнув скандал у Польщі. Біля головних воріт колишнього табору Аушвіц II-Біркенау встановили кіоск з морозивом. Така ситуація обурила музейників та туристів. Місцева влада перевіряє законність встановлення ятки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності