• Головна
  • Новини Львова
  • Спробував вибити з рук телефон та обматюкав: у центрі Львова спалахнув мовний скандал із молодиками на Land Rover

Спробував вибити з рук телефон та обматюкав: у центрі Львова спалахнув мовний скандал із молодиками на Land Rover

Спробував вибити з рук телефон та обматюкав: у центрі Львова спалахнув мовний скандал із молодиками на Land Rover

Хлопці в авто спілкувалися «на підвищених» тонах

У центрі Львова спалахнув мовний скандал. Молодики у чорному Land Rover поблизу пам’ятника Адаму Міцкевичу гучно слухали російського виконавця Григорія Лепса.

Про цей інцидент у Facebook написав Роман Гурський.

«Приблизно о 18:30 біля пам’ятника на паркінг заїхав чорний „Рейндж Ровер“. Номери: АЕ 2636 ТХ. Такою машиною вже нікого не здивуєш, але мою увагу вона, все ж, привернула. З неї голосно звучала пісня затятого путінофіла грігорія лєпса. Львів, 2-й рік повномасштабного вторгнення, лєпс на всю вулицю» — йдеться в повідомленні.

За словами чоловіка, він вирішив зробити зауваження молодикам в авто, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Він додав, що пасажир «скрутив те позорисько, яке звучало», і намагався прислухатись до того, що говорив чоловік.

«Це важливо, бо власник авто може „зіскакувати“ і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. так от, коли він розчув моє питання „Чи нормально вам слухати моск*льську музику?“, то відразу ввімкнув „бика“. Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене „черкнув“. Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно. Тобто, відразу агресія, ніякого діалогу», — зазначив Роман.

Він розповів, що потім з автівки вийшов водій, а пасажир, який на фото найближче, продовжив діалог «на підвищених».

«Я був з гітарою, тому на моє питання про музику агресора він спитав «А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?». Тобто, для цього чоловіка призовного віку війна — це «політичний конфлікт», — пише Роман Гурський.

Як зазначив Роман, потім він звернувся до патрульної поліції, яка стояла неподалік. За час, поки він спілкувався з поліцейським, молодики встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішли вулицями Львова.

У поліції зазначили, що це лише дрібне хуліганство і максимальне покарання, яке за це передбачено — це адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, раніше в Одесі у ТРЦ «Острів» в одному із магазинів розгорівся мовний скандал між продавчинею та відвідувачкою. Відвідувачка магазину звернулася до продавчині із проханням вимкнути російськомовну музику, аргументуючи це тим, що в Україні законодавством заборонено використання російської музики в громадських місцях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності