• Головна
  • Новини Львова
  • Добряче випив та їхав автобусною смугою: у Львові водій пропонував патрульним хабар

Добряче випив та їхав автобусною смугою: у Львові водій пропонував патрульним хабар

Добряче випив та їхав автобусною смугою: у Львові водій пропонував патрульним хабар
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Алкоголь у крові водія майже у 15 разів перевищив допустиму законом норму

Нещодавно патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2106 на вулиці Івана Франка, водій якого рухався смугою для маршрутних транспортних засобів.

Про це повідомляє патрульна поліція міста Львова.

Спілкуючись із 36-річним керманичем патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти перевірку на стан сп‘яніння у встановленому законом порядку. Натомість, громадянин захотів домовитися.

Поліцейські повідомили водієві про відповідальність за вчинення таких дій. Він погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Drager. Алкоголь у крові водія майже у 15 разів перевищив допустиму законом норму.

Під час складання протоколу за нетверезе керування, водій підійшов до службового автомобіля. Відчинивши двері, він поклав на сидіння кошти у сумі 4000 гривень, а ще 1000 пообіцяв надіслати на банківську картку.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Відтак, нетверезому водієві, окрім адміністративної, загрожує ще й кримінальна відповідальність за ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині п’яний водій злетів в кювет і травмував чотирьох неповнолітніх пасажирів. Водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 58-річний львів’янин, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності