• Головна
  • Новини Львова
  • Продали підробної техніки на понад мільйон гривень: у Львові судитимуть трьох чоловіків

Продали підробної техніки на понад мільйон гривень: у Львові судитимуть трьох чоловіків

Продали підробної техніки на понад мільйон гривень: у Львові судитимуть трьох чоловіків

Підозрювані видавали підроблену техніку за оригінал

Троє чоловіків продавали контрафактні товари під виглядом відомої марки. Їх судитиме львівський суд.

Про це повідомили в поліції.

29-річний львів'янин, який є організатором злочинної групи, та двоє його спільників 28-річний житель Львова та 30-річний мешканець Волині продавали китайські мобільні телефони та аксесуари під маркою відомого бренду

За словами поліції, чоловіки в мережі розміщували оголошення про продаж мобільних телефонів, навушників, зарядних пристроїв та інших аксесуарів, видаючи їх за оригінальний товар. Натомість товари для продажу замовляли з Китаю, після чого пакували їх у коробки з логотипами торгової марки.

Від протиправних дій злочинної групи покупцям та компанії було завдано шкоду на загальну суму 1 мільйон 766 тисяч гривень. Її відшкодовано. 

Правоохоронці повідомили підозру за статтею «незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару». Якщо провину буде доведено, то чоловікам загрожує штраф від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів. А також вони не зможуть займати певні посади на термінах до трьох років.

Нагадаємо, у Стрию викрали шахрая, який представлявся поліцейським та розказував вигадані історії. Чоловік у такий спосіб видурював гроші в людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності