У Львові позбавили прав за п’яну їзду власницю салону красоти: всі подробиці

Ілона Демків

Жінка раніше їздила п’яною за кермом та один раз влаштувала аварію, після скоєння якої втекла

Франківський районний суд Львова позбавив на рік та оштрафував власницю салону краси Ілону Демків, яка їхала за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/4196/22.

Правоохоронці зупинили жінку під час комендантської години наприкінці липня 2022 року на вул. Кульпарківська, 123а. Вона керувала автомобілем Range Rover у стані алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки стану алкогольного сп’яніння із застосуванням приладу Drager Alcotest 6820, у жінки в крові було виявлено 1,60 проміле. Зокрема, допустимий  вміст алкоголю в крові людини становить 0,2 проміле.

У пресслужбі патрульної поліції Львівської області підтвердили LVIV.MEDIA такий випадок. Зокрема, 28 липня 2022 року працівники поліції зупинили на вул. Кульпарківській автомобіль марки Land Rover близько 10-ї години вечора. За кермом автівки перебувала 33-річна жінка.

При спілкуванні з правоохоронцями водійка не зазначила конкретне місце роботи, лише вказала, що є приватним підприємцем. 

Жінка дев’ять разів не з’являлася на судові засідання, хоча належним чином була повідомлена про дату, час та місце проведення засідань. Відтак справу розглядали без присутності жінки.

Обираючи вирок, суд розглянув відеозапис з нагрудних камер працівників поліції, яким підтверджується час та інші обставини вчинення адміністративного правопорушення та відсутність заперечень Ілони Демків щодо результатів огляду на стан алкогольного сп’яніння.

Так, розглянувши матеріали справи, суд визнав Ілону Демків винною у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Вона повинна заплатити штраф у розмірі 17 тис. грн з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк 1 рік. Тоді провадження по справі закрили у зв’язку з закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків.

Варто зазначити, що жінка і раніше порушувала правила дорожнього руху. Так, у 2017 році Ілона Демків керувала у стані алкогольного сп’яніння автомобілем на вул. Наукова. У суд жінка також не з’явилася, справу розглядали без її участі. 

Окрім того, у жовтні минулого року Ілона Демків Залізничний районний суд м. Львова оштрафував за втечу з місця ДТП. Вона, їдучи за кермом Range Rover зіткнулася з автомобілем Mazda, яке по інерції в’їхало у Volkswagen Touran.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, Ілона Демків з 2009 року є фізичною-особою підприємцем та займається наданням послуг перукарнями та салонами краси.

Нагадаємо, на Львівщині затримали водія з чужими документами, які викрали рік тому. Під час спілкування з інспекторами 38-річний мешканець Львівщини помітно нервував. Він витягнув з гаманця та пред‘явив патрульним посвідчення водія, яке зареєстроване на іншу людину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності