Куди піти у Львові 1 та 2 квітня: афіша подій

Куди піти у Львові 1 та 2 квітня: афіша подій

Виставка авторських робіт та забіг Львовом - такі події обіцяють цими вихідними львів’янам

Перші вихідні місяця у Львові будуть цікавими та багаті на цікаві події. Львів’ян запрошують на висавку авторських робіт, майстер-клас та забіг Львовом.

Виставка «Українська мозаїка»

У Львові 2 квітня у музеї Франка о 14:00 відбудеться виставка авторських робіт майстринь, які працюють у різноманітних напрямках рукоділля. Всі вони є учасницями громадських організацій «Рівні можливості для всіх», «Созарін», «Довіра» та центру «Джерело».

На виставці будуть представлені різні види рукоділля в етностилі, на релігійну та великодню тематику: писанки, вервечки, образи, рушники, свічки, прикраси, сумки.

Також відбудеться майстер-клас з виготовлення традиційного оберегу – ляльки-мотанки та одного з елементів великоднього декору - симпатичного курчатка.

Львів у блакитному

2 квітня - Всесвітній день поширення інформації про аутизм.

Тож львів’ян закликають цього дня одягти блакитний одяг і прийти до Ратуші о 12:00.

Також закликають зробити фото у блакитному для соцмереж і не забути написати свою історію знайомства з людьми з аутизмом із гештеґом #львівублакитному2023.

А також 3 квітня о 16:00 матері дітей з аутизмом поділяться власним досвідом адаптації дітей в час повномасштабної війни за кордоном та в Україні.

Посилання на зустріч у ZOOM.

Арт майстер-клас «Алкогольні чорнила»

1 квітня о 17:00 усіх охочих запрошують на арт-зустріч «Алкогольні чорнила», де можна буде створити свою унікальну інтер'єрну картину. Техніка алкогольних чорнил дає можливість створити абстрактну картину без жодних художніх вмінь.

Кількість місць обмежена, зареєструватись можна за посиланням:

Майстер-клас відбудеться на вул. Стрийській, 61

Ціна: 650 грн.

Забіг у Львова

Забіг на 10 км. невідомим Львовом, де буде і озеро з качками, і березовий гай, і унікальна ботанічна пам'ятка природи, і закинута залізниця, і навіть музей.

Для тих, хто хоче відкрити для себе забіги пересічною місцевістю - підготували дистанцію у 3 км - траса парком Знесіння.

Для дітей ми підготували гарну дитячу дистанцію алеєю парку.

Також можна взяти участь онлайн та пробігти будь-яку дистанцію. Стартовий пакет онлайн версії включає в себе металеву медаль та стартовий номер учасника.

Весь прибуток піде на благодійність. Цього разу фонду «Повернись живим».

Буде якісно промаркована траса, крута металева медаль, професійні фото від нашого фотографа, харчування та напої на дистанції та фініші, DJ та ведучий у стартовому містечку, гардероб, камера схову. Переможці будуть нагороджені кубками та подарунками.

Місце проведення: м. Львів, вул. Олекси Довбуша, 24 (Домівка Врятованих Тварин).

Нагадаємо, у Львові майже три сотні донорів крові отримали безкоштовні квитки на концерти та вистави. За два тижні акції вони отримали флаєри-квитки на концерти, виставки, вистави, екскурсії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності