Росіяни плачуть, українці — сміються: як у Львові розвивають україномовний стендап

Український стендап під час війни суттєво змінився

У Львові відбувся благодійний стендап-концерт «Вечірній Сихів». Коміки крізь призму жартів показали незламність людей. Відтак, український стендап продовжує розвиватись та адаптовуватись до війни.

Організатор події Юрій Рейв розповів LVIV.MEDIA, що усю суму із продажу квитків гумористи перерахують у БФ «Повернись живим».

На благодійному стендап-концерті виступали коміки із різних куточків України — зі Стрия, Закарпаття та навіть Запоріжжя — і усе, щоб об`єднати людей за допомогою сміху.

Донати ЗСУ за жарти: як у Львові проводять благодійні стендапи

🎤🪖Гумор під час війни: як сміятися та допомагати нашим захисникам?Попри війну у Львові продовжує розвиватись український стендап — до того ж, з благодійними ініціативами.Коміки не лише розважають глядачів, а й підтримують ЗСУ, адже уся сума із проданих квитків буде передана у БФ «Повернись живим». LVIV.MEDIA відвідало благодійний стендап «Вечірній Сихів». Деталі - у сюжеті.

Posted by LVIV.MEDIA on Wednesday, March 29, 2023

Гумористи кажуть — навіть під час війни посміхатися потрібно, адже постійно перебуваючи у стресі виграти буде значно складніше. Відтак, під час благодійного концерту глядачі мали можливість відволіктись від стресу , допомогти військовим та отримати порцію гарного настрою.

Також коміки відзначають — український стендап під час війни суттєво змінився. Зокрема, стало більше україномовних гумористів та якісніший гумор.

За словами організатора, коміки й надалі планують організовувати благодійні стендап-концерти , щоб об’єднати гумористів із різних куточків України та наближати нашу перемогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності