• Головна
  • Новини Львова
  • Руки були у крові: у Львові затримали грабіжників, які розбили вітрину магазину та поцупили взуття

Руки були у крові: у Львові затримали грабіжників, які розбили вітрину магазину та поцупили взуття

Руки були у крові: у Львові затримали грабіжників, які розбили вітрину магазину та поцупили взуття

Злочинцями виявились 17-річний львів'янин та 31-річний житель Дрогобича

У понеділок уночі, 19 березня, під час патрулювання вулиці Богдана Хмельницького до поліції підійшов невідомий чоловік і повідомив, що став очевидцем злочинних дій.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Він розповів, що двоє осіб на вулиці Татарській, розбили у підземному переході двері у магазин. Після цього він бачив, як вони пішли геть. Небайдужий назвав прикмети в одязі злочинців. Патрульні почали обстежувати прилеглі території та парку неподалік.

Поліцейські вирішили повернутися на місце події. Оглянувши закинуті магазини, поліцейські виявили двох чоловіків, які вдавали, що сплять. Руки у них були в крові. Поруч лежала нова пара взуття з цінником та верхній одяг, який описував очевидець.

Злочинцями виявились 17-річний львів'янин та 31-річний житель Дрогобича, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж поєднаний з насильством.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 29-річний власник магазину написав заяву.

Нагадаємо, нещодавно зранку в одному з сіл Яворівського району зловмисник проник у житловий будинок, звідки викрав гроші у сумі 8 тисяч гривень та ювелірні вироби, після чого втік з місця події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності