• Головна
  • Новини Львова
  • Від щастя ледве стримував сльози: у Львові повернули канадцю загублені речі (відео)

Від щастя ледве стримував сльози: у Львові повернули канадцю загублені речі (відео)

Інцидент трапився біля залізничного вокзалу

У Львові контролери повернули загублені речі громадянину Канади.

Про це повідомили на сторінці ЛКП «Львівавтодор» у Facebook.

Випадок трапився 19 березня близько 14-ї години біля головного залізничного вокзалу. Зокрема, контролери Олег Стельмах, Іван Мисьо та Людмила Демчишак виявили на лавці зупинки громадського транспорту мобільний телефон, в чохлі якого були водійські права на ім’я громадянина Канади та дві картки іноземних банків.

Опитавши людей на зупинці, власника знайти не вдалось. Втім через якийсь час на телефон зателефонувала дружина іноземця, яка виявилася українкою.

Відтак контролери передали цінні речі щасливому власнику. Чоловік був настільки вражений порядністю та небайдужістю українців, що ледь стримував сльози.

Починаємо тиждень позитивною історією про найкращу націю у світі – про українців! 😍 Контролери ЛКП “Львівавтодор” повернули загублені речі громадянину Канади, його реакція – безцінна! 🤗➡ Випадок трапився 19 березня близько 14:00 біля головного залізничного вокзалу. Працівники відділу контролю підприємства Олег Стельмах, Іван Мисьо та Людмила Демчишак виявили на лавці зупинки громадського транспорту мобільний телефон, в чохлі якого були водійські права на ім’я громадянина Канади та дві картки іноземних банків. Опитавши людей на зупинці, власника знайти не вдалось. Та ця історія була приреченою на “happy end”, тому через якийсь час на телефон задзвонила дружина іноземця, яка виявилася українкою 🫶 Відтак контролери підприємства передали цінні речі щасливому власнику. Чоловік був настільки вражений порядністю та небайдужістю українців, що ледь стримував сльози 🥲 Подивіться відео – і все зрозумієте 🥰👇

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Monday, March 20, 2023

Нагадаємо, у Львові за неповний тиждень контролери кілька разів допомогли пасажирам громадського транспорту та львів’янам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності