Виманювали гроші у старших людей: у Львові покарали учасника злочинної схеми

тюрма

Чоловік зі спільниками видурив у

Личаківський районний суд Львова виніс вирок шахраю, який разом зі спільниками видурював у старших людей гроші.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №463/6646/22.

Чоловік, за попередньою змовою з  іншими особами, видурив у жінки похилого віку 400 дол. та 200 євро. Зокрема, один з учасників злочинної схеми подзвонив жінці та повідомив неправду про те, що її онучка потрапила у ДТП та їй потрібні кошти на операцію.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Він пояснив, що інші учасники злочинної схеми ввели його в оману. Зокрема, його попросили приїхати до потерпілої та забрати гроші й розписку про надання дозволу на проведення операції. Після того, як він забрав кошти, він зустрівся у Львові з незнайомою дівчиною, якій передав гроші потерпілої та розписки, за що отримав частину коштів.

Зазначається, що обвинувачений вже був раніше судимий, зокрема, вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області за шахрайство.

Відтак, розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді 2 роки 3 місяці позбавлення волі. Окрім того, він повинен заплатити 17,9 тис. грн матеріальної шкоди.

Нагадаємо, на Львівщині за ґрати посадили двох ромів, які пограбували людину. Зловмисниками виявилися мати і син, які діяли у парі. Жінка підійшла до потерпілого, який їхав на велосипеді та відвертала його увагу. Під час розмови до потерпілого зі спини підбіг чоловік, який вдарив його декілька разів кулаками по голові та обличчі. Від ударів потерпілий впав на землю, де його продовжили бити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності