• Головна
  • Новини Львова
  • Вісім довгожителів зі Львівської громади у березні відзначать свої сто і більше років

Вісім довгожителів зі Львівської громади у березні відзначать свої сто і більше років

Вісім довгожителів зі Львівської громади у березні відзначать свої сто і більше років

1 березня свій столітній ювілей вже відзначила зв’язкова УПА Емілія Патлатюк

В березні у Львові восьмеро довгожителів святкуватимуть свої уродини. Зокрема, п’ятеро львів’ян відзначатиме столітній ювілей, одна львів’янка святкуватиме 101-й день народження, ще одній панянці виповниться 102 роки, а також одна жителька громади прийматиме привітання з нагоди 103-річчя.

Про це у Facebook повідомило міське управління соціального захисту.

Так, першою у березні свій день народження вже відзначила Емілія Патлатюк.

«1 березня їй виповнилось 100 років. У пані Емілії – чудова родина. У неї двоє дітей, четверо онуків та двоє правнуків. Усі близькі її дуже люблять та поважають: за її харизму, оптимізм, розум, щирість та життєву позицію. Адже пані Емілія була зв’язковою УПА, 12 років перебувала в Сибіру, а потім дуже довго не могла повернутись в Україну», - йдеться у повідомленні.

Довгожительку від імені громади Львова привітали та вручили від міста матеріальну допомогу у розмірі 5 тисяч гривень, пам'ятну монету та вітальний лист від міського голови.

Додамо, що традиція привітання довгожителів у Львові є уже 15 років. Загалом у 2023 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у бюджеті передбачили 315 тис. грн.

Нагадаємо, 25 лютого у Мостиській громаді свій 100 – річний ювілей святкував житель села Завада Володимир Миколайович Комар.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності