Львівський завод може стати всеукраїнським осередком протезування

Протези рук. Ілюстративне фото

Там планують надавати допомоги усім тим, хто постраждав внаслідок війни

Львівський протезний завод може стати базою нарощування протезування для осіб, які постраждали внаслідок військових дій.

Про це пише інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Комісія підприємництва підтримала проєкт ухвали про передачу у комунальну власність Львівської територіальної громади ще одного місцевого заводу. Йдеться про Львівське казенне експериментальне підприємство засобів протезування і пересування (Львівський протезний завод).

«Даний майновий комплекс дозволить не лише розширити, а й покращити саме сферу надання медичних послуг. Я щиро сподіваюся на те, що у нас цього разу все вийде, депутатський корпус підтримає проєкт ухвали, а робота юридичного та фінансового департаментів буде такою, що у найкоротші терміни вдасться отримати це підприємство», — зазначила голова комісії, депутатка Оксана Динік.

Наразі у Львові військових протезують у Національному реабілітаційному центрі «Незламні». Однак цих потужностей недостатньо. З метою надання допомоги усім тим, хто постраждав внаслідок війни, й планують відновити роботу Львівського протезного заводу, який зараз практично не функціонує.

Нагадаємо, гендиректор World Central Kitchen показав, як у Львові відбувається будівництво клініки Superhumans.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності