Затримали «на гарячому»: у Львові поліцейські спіймали «закладчика»

Підозрюваному загрожує від чотирьох до восьми років ув’язнення

У Львові правоохоронці «на гарячому» спіймали «закладчика». У раніше судимого 50-річного львів’янина було виявлено та вилучено згортки з наркотичною речовиною. Також поліцейські виявили дві закладки, які встиг зробити зловмисник.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у четвер, 26 січня, правоохоронці помітили на вулиці Чукаріна у Львові чоловіка, який, ймовірно, здійснював закладки. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено та вилучено шість згортків, обмотаних ізолентою, з кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «метадон». Також поліцейські виявили та вилучили дві закладки, які підозрюваний встиг зробити неподалік.

Закладчика затримано, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Всі вилучені речовини скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові поблизу ліцею на вулиці Симоненка правоохоронці затримали «закладчика». За скоєне 24-річному львів’янину загрожує до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності