Спіймали «на гарячому»: у Червонограді затримали раніше судимого чоловіка, який збував наркотики

Спіймали «на гарячому»: у Червонограді затримали раніше судимого чоловіка, який збував наркотики

Досудове розслідування триває

У середу, 25 січня, правоохоронці затримали зловмисника, який торгував наркотиками. Йому повідомили про підозру.

Про це 26 січня повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

37-річний зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, кілька разів збував наркотичні речовини мешканцям Червоноградського району.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо після реалізації ним «амфетаміну» черговому «клієнту».

У четвер, 26 січня, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, — позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці клопотатимуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу — тримання під вартою.

Нагадаємо, у середу, 25 січня, на Самбірщині поліцейські затримали наркокур’єра, який розповсюджував «амфетамін» на території району. Правоохоронці встановили, що 24-річний мешканець Старого Самбора неодноразово збував психотропні речовини на території району. Наркозбувача затримали 25 січня на вулиці Вітовського у Старому Самборі. У нього було виявлено полімерний пакет з речовиною сірого кольору, ззовні схожою на «амфетамін».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності